Welkom

Welkom bij Roodehaan eten & drinken te Westeremden. Vanaf vrijdag 3 juli zijn we weer open voor 50 gasten binnen en 25 gasten op ons terras!

U kunt nu ook online reserveren!

Roodehaan eten & drinken

Er is een vaste kaart en elke week wisselende soep, salade, vlees, vis, vegetarische en veganistische maaltijden. Op onderstaand krijtbord ziet u de extra weekgerechten.

Uw afhaal bestellingen kunt u telefonisch 0595-785330 doorgeven.

Roodehaan eten & drinken Kosterijweg 10A 9922PK Westeremden

Open van vrijdag t/m zondag vanaf 16.00

Uitvoering Rivm regels m.b.t. het corona virus, Roodehaan eten, drinken & livemuziek te Westeremden. *Gasten kunnen alleen van te voren reserveren met maximaal 4 personen, tenzij het gaat om een gezamenlijk huishouden dat uit meer personen bestaat. *De maximale capaciteit is 50 gasten binnen en 30 op het terras buiten, exclusief het personeel. *De voordeur van Roodehaan staat open, bij binnenkomst in de hal, is het verplicht om de handen te desinfecteren met twee automatische desinfecteer sproeiers. *De gastheer ontvangt de gasten en doet het controlegesprek. Wanneer het vermoeden bestaat dat  gasten corona-gerelateerde klachten zouden kunnen hebben, dan wordt de toegang geweigerd.  *Als het controlegesprek heeft plaatsgevonden, mogen medewerkers binnen anderhalve meter aan tafel of aan de bar de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan de tafel of bar zitten. *Aan een tafel mogen maximaal vier personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijk huishouden dat uit meer personen bestaat. Ook aan een bar mogen maar maximaal vier personen naast elkaar staan of zitten, met een uitzondering voor grotere huishoudens. *Alle tafels en stoelen staan op meer dan 1 meter 50 afstand. *Voor en na het toiletgebruik moeten de handen worden gedesinfecteerd met de twee automatische desinfecteer sproeiers die in de hal bij de toiletten staan. *Als de gasten Roodehaan hebben verlaten, worden de tafels, stoelen en menukaarten grondig gereinigd.