Welkom

Nieuw Nieuw Nieuw! Vanaf Koningsdag 12.00 uur kunt u voortaan elke vrijdag, zaterdag en zondag lekker lunchen! Om de 2 weken wisselt het keuzemenu en er is een vette snackkaart!

Bij Roodehaan in Westeremden kunt u dineren, borrelen, een feestje geven, van live muziek genieten en nog veel meer. Elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 bent u van harte welkom om te dineren of te borrelen of om menu’s,snacks en dranken af te halen. Naast de “vaste” menukaart biedt Roodehaan een elke week wisselend driegangen keuzemenu, alleen een hoofd-voor of nagerecht bestellen is uiteraard ook mogelijk.

Online reserveren: let op u s.v.p. eerst de tijd selecteren.

Naast het keuzemenu is er een permanente menukaart:

En er is ook een snackkaart!

En een drankenkaart!

De nieuwe snackkaart, ook voor de lunch! Vanaf 27 april!

Roodehaan eten & drinken Kosterijweg 10A 9922PK Westeremden

Open van vrijdag t/m zondag van 12.00 – 00.00 uur 0595-785330

De keuken is open vanaf 12.00 – 20.30.

Deze prachtige foto van Miles Davis in juli 1991 tijdens het Northsea jazzfestival, drie maanden later is hij overleden. Vanaf komend weekend is hij te bewonderen in Westeremden bij Roodehaan eten, drinken & live muziek. Samen met werken van Bien VeldsDorry van de WinkelKarin HardonkEmca Wildeman Henk Huizenga en meer!

Het is onze prive collectie, dus als je wilt weten hoe ons interieur eruit ziet kom dan naar Westeremden Kosterijweg 10A. Vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12.00 uur!