Welkom

Roodehaan eten, drinken & livemuziek is weer open!

Roodehaan live te Westeremden is sinds kort erkent als podium voor de kunsten, dat betekent dat de wekelijks geplande concerten vanaf 1 augustus weer kunnen doorgaan. De muziekzaal heeft een oppervlakte van ruim 200 m2 waardoor de anderhalve meter regel eenvoudig gegarandeerd kan worden.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 bent u van harte welkom voor een borrel, een heerlijk driegangenmenu of gewoon een lekkere snack. Als er op zondag een concert is zijn wij open vanaf 14.00 uur.

Elke week is er het wisselende driegangen keuzemenu, allen een hoofd-voor of nagerecht bestellen is uiteraard ook mogelijk.

Er zijn 3 soorten meeneem borrelboxen: 1. de borrelbox met 8 verschillende snacks 2. de borrelbox met 8 bitterballen 3. de borrelbox met 8 vegabitterballen. In de speciale verpakking blijven de snacks 15-20 minuten warm en knapperig.

Er is ook een vaste kaart met allerlei afhaalmaaltijden, snacks en dranken.

Nieuw! Met onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig uw maaltijden en snacks bestellen! Rechts onderin op het pijltje klikken, formulier downloaden en versturen naar info@roodehaan.com

Uw afhaal bestelling kunt u telefonisch 0595-785330 en via de mail info@roodhaan.com doorgeven.

Roodehaan eten & drinken Kosterijweg 10A 9922PK Westeremden

Open van vrijdag t/m zondag van 16.00 – 22.00 uur