Concerten

Roodehaan live is terug!

Na 12 geweldige jaren in Warfhuizen is het Roodehaan live podium neergestreken in het wondermooie Westeremden! De opzet van de optredens blijft uiteraard hetzelfde: regelmatig live-concerten met zeer talentvolle muzikanten uit binnen-en buitenland, artiesten die over het algemeen de grote podia nog net niet gehaald hebben.

Zaterdag 14 december ALEXANDRA ALDEN (MT) minimal folk

Alexandra Alden (24) is een Maltese muzikant die tegenwoordig woonachtig is in Rotterdam. Hier studeerde zij vorig jaar af aan het Codarts Conservatorium. In haar tienerjaren ontdekte ze de akoestische gitaar en begon hierop haar eerste nummertjes te schrijven.

Haar nieuwsgierigheid en haar behoefte om ‘alles wat belangrijk is te comprimeren tot iets simpels’ wordt de drijvende kracht achter Alden’s prachtige songs. Sommigen beschrijven haar muziek als ‘minimalistische folk’ met invloeden van Nick Drake en Joni Mitchell, geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van Malta en de invloeden van het Britse erfgoed.

Er hangt een nevel van Mediterrane mystiek en poëzie om Aldens songs die tegelijk werelds en zelfs rauw kunnen zijn.

Haar debuut album ‘Wild Honey’ is uitgebracht in Nederland, Malta, Canada, US en Scandinavië. 

Aanvang concert: 20.30 Entree € 12,50

Reserveren: info@roodehaan.com | 0595-785330 | whatsapp: 0633319752

Adres: Kosterijweg 10A 9922PK Westeremden

Zaterdag 28 december: The Coo (Lewin (NL) & Matt Arthur (GB)

The Coo bestaat uit de songwriters Matt Arthur and Jara Holdert. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een open mic in Amsterdam in 2016. Samen schreven ze een jaar geleden de eerste liedjes toen zij in Londen waren, waar Matt woont. Nu is er muzikale relatie op afstand en schrijven ze liedjes via WhattsApp en proberen ze elkaar zo vaak mogelijk te treffen. De muziek van The Coo heeft een link naar Joni Mitchel en Neil Yong. De harmonieuze liedjes zijn romantisch, dromerig en af en toe rauw.

Aanvang concert: 20.30 Entree € 10,-

Reserveren: info@roodehaan.com | 0595-785330 | whatsapp: 0633319752

Adres: Kosterijweg 10A 9922PK Westeremden