Dockter and the Biggs (DE-US-SL-GR-NL)

Dockter The Biggs web

Een energieke band met topmusici en een gegarandeerd volle dansvloer: vlammende blazers, een all-star ritmesectie, hete vocalen en flamboyante outfits!

Wil je een duik nemen in een avond vol knallende pop- en rockhits die voorzien zijn van frisse, nieuwe arrangementen? Dompel je dan onder in dit golfslagbad van rockabilly, surf, swing en meer, Dockter and the Biggs style! 

Deze nieuwe band van internationale musici is opgericht door bandleaders en arrangeurs Charlie Biggs (Trompet, US) en Anne Dockter (Trombone, DE). Met hun enthousiasme, passie en muzikaliteit zetten ze een echte topband neer.

Maar liefst acht muzikanten hebben zich gevonden in een unieke mix van oude en nieuwe muziekstijlen. Oude en moderne hits hebben ze uitgekleed en opnieuw en super sexy gearrangeerd. Een make-over die je sprakeloos achter zal laten.

De musici die zij om zich heen hebben verzameld zijn: Joost Kroon (drums, NL), Vasilis Stefanopoulos (contrabas, GR), Michal Vanoucek (toetsen, SL), Karin Canters (Zang, NL), Michael Strobel (gitaar & vocalen, DE) en Dennis te Woerd (saxofoons, NL).

Om vast te genieten

Aanvang concert: 21.00 Toegang gratis.

Vanaf 19.00 is er een consumptie opslag van 50 eurocent per drankje.
Reserveren kan alleen voor het diner, voor het concert is er vrije inloop.

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reserveer een tafel