Little red rooster live

Martijn van der Zande & Tolls

Martijn van der Zande Roodehaan

Martijn van Zanten schrijft muziek vanuit zijn hart. Componeren van mooie liedjes zit in zijn genen. Sinds zijn 15de schrijft hij zijn eigen songs.

De liedjes zijn in het Nederlands en gaan vaak over liefde, het verstrijken van de tijd, intieme momenten, eenzaamheid en vluchtige ontmoetingen. De melodieën zijn pakkend, troostend en warm. 

In zijn eentje belandde hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast in de finale van het Noord Nederlands Liedjesfestival. Martijn stond in de HMH, Carré, Vredenburg en de Oosterpoort bij diverse festivals.

Kijk en luister hier naar Martijn van der Zande

Tolls web

Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken.

Geboren op een woonboot in Amsterdam, heeft singer-songwriter Tolls de golving van het water meegekregen met zijn luistermuziek met indie en pop-invloeden.

In 2016 werd Tolls door het coaching-traject ‘Freesonica’ geselecteerd, speelde hij 17 shows met Popronde en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland.

In 2017 was Tolls de winnar van de eerste little red rooster sessies!

Tolls met zijn uitvoering van little red rooster