Emaline Delapaix & Lukas Creswell - Rost (AUS-GB)

EmalineDelapaix2017 roodehaan web

De van oorsprong Australische zangeres, componist en muzikant Emaline Delapaix woont in Berlijn met haar grote oranje Canadese kat Reece.

Zaterdag 27 januari staan Emaline en Lukas Creswell – Rost op het podium van Roodehaan live in Feerwerd.

In Berlijn besteedt Delapaix al haar tijd aan het schrijven van intense en tot nadenken stemmende folk-pop voor piano, akoestische gitaar en Keltische harp.

Ze wordt wel vergeleken met Kate Bush of Tori Amos. Emaline houdt heel erg van Scandinavische muziek, die beelden oproept van wilde stormen en warme zonsondergangen.

Emaline verhuisde in 2010 van Toronto, Canada, naar een vaste caravan in landelijke Oost-Duitsland dicht bij de Poolse grens. Anderhalf jaar later verruilde ze de caravan voor een woonhuis in Berlijn. Sindsdien heeft ze meer dan 300 shows gegeven in Duitsland, Europa, Australië en Canada.

Haar zeer goed bezochte optredens zijn rauw en gepassioneerd. Met haar heldere, warme en veelzijdige stem neemt ze je als luisteraar mee in een magische wereld. Haar composities zijn krachtig en pittig, maar ook melancholisch en teer.

Roodehaan live organiseert deze winter 8 unieke diner/winterconcerten in d’Olle Schoul aan de 9892PD Valgeweg 7 te Feerwerd

Het diner is een driegangen keuzemenu voor € 19,95, er is altijd keuze uit vlees, vis of vega.

Entree concert € 9,50, kinderen tot 14 jaar € 4,50, concert zonder diner is uiteraard ook mogelijk.
De keuken is open vanaf 17.30, aanvang concert: 20.30 uur

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via e-mail of via reserveer een tafel