wifi

Camping

Camping Roodehaan is gelegen aan het prachtige Reitdiep, de sterk meanderende rivier verbind de stad Groningen met de zee. Het Reitdiepgebied behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa

Terrein

Vrij staan

Camping Roodehaan heeft op twee hectare ongeveer 45 toeristische plaatsen. Ongeveer, want het ontbreekt bij ons aan paaltjes, vakken en nummers. Iedereen mag zelf bepalen waar hij of zij gaat staan, vrijheid blijheid, het is immers vakantie!
Er zijn stroomaansluitingen (6A) en waterkranen over het hele terrein.

Kamperen aan het water

Op het aparte trekkersveld aan de zuidzijde van het Reitdiep is plek voor een tiental campers, tenten en/of caravans. Hier is een apart toiletblokje, een wasruimte en elektriciteit (6A). Dit is ook een ideaal terrein voor mensen die de tent naast de boot willen hebben, visliefhebbers (vissen vanuit je tent!) en het trekkersveld kan gereserveerd worden voor groepen die een eigen veld willen hebben.

overkant haven

Campers

Campers kunnen, als de Groningse klei het toestaat, op het kampeerveld staan. Als het kampeerterrein te nat is voor zware auto’s zijn er twee aparte verharde oprijstroken (met elektra).

Tarieven

Voor een overzicht van onze tarieven klikt u hier. Om de totale vakantie te berekenen hebben wij hier een handige rekentool. Online reserveren kunt u hier.

Verhuur

Op de mooiste plekken van de camping aan het Reitdiep, staan: Roodehaan -1 en Roodehaan -2, de twee verhuurstacaravans. Tevens verhuren we een luxe trekkershut genaamd De Wilg. De twee stacaravans en de trekkershut zijn volledig ingericht, ook het beddengoed is voorhanden. Klik hier voor de volledige beschrijving en hier kunt u online reserveren.

Stacaravan roodehaan 1 buiten

Faciliteiten

Volgens veel mensen is het belangrijkste van een camping goed sanitair! Ons toiletgebouw heeft vier douches met warm en koud water, acht wastafels met warm en koud water, zes toiletten en twee urinoirs. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het altijd goed schoon wordt gehouden en er is altijd voldoende toiletpaper!

Tarieven

Voor een overzicht van onze tarieven klikt u hier. Om de totale vakantie te berekenen hebben wij hier een handige rekentool. Online reserveren kunt u hier.

Internet

Het idee dat er in de “middle of knowhere” mindere voorzieningen zouden zijn, moeten wij hierbij ontkrachten. Roodehaan heeft wifi – internet dat vrij beschikbaar is en u kunt gewoon met pin of creditkaart betalen.

Geen geld

Bij aankomst kunnen wij een persoonlijk account voor u aanmaken. Alles wat u gebruikt gaat op deze rekening en pas bij vertrek betaalt u. Reuze handig en u hoeft geen contanten bij u te hebben.

Terrein Roodehaan

Groepen

Camping Roodehaan is voor (grotere) groepen een perfecte plek om een schoolkamp, een reünie of een ander treffen te organiseren. Vele kanoclubs, scholen, fietsclubs, botenverenigingen, oldtimerclubs, teken-en schildergroepen en visverenigingen waren reeds bij ons te gast.

Het knusse terrein, het (zwem)water, de mogelijkheden in de omgeving en de eet- en drinkmogelijkheden zorgen ervoor dat uw groep een bijzonder geslaagde week of weekend zal hebben.

Op het aparte trekkersveld aan de zuidzijde van het Reitdiep is plek voor een tiental campers, tenten en/of caravans. Hier is een apart toiletblokje, een wasruimte en elektriciteit (6A). Dit terrein is erg geschikt voor groepen die op een apart veld willen kamperen.

Roodehaan eten & drinken kan voor u allerlei buffetten, barbecues en ontbijtjes verzorgen. Borden, bestek, buffettafels, barbecues, statafels, het is allemaal te huur tegen zeer schappelijke tarieven. Vanzelfsprekend gelden er voor grotere groepen speciale kampeertarieven en zijn er tal van arrangementen mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk de tarieven>>
Bereken de kosten van je vakantie>>

Reserveer hier een kampeerplek of een verhuuraccomodatie