fairtrade eko-keurmerk

Diner & lunch

Roodehaan eten & drinken is sinds 2007 een sfeervol en gezellig eet- en drinklokaal met heerlijk biologisch eten voor een eerlijke prijs. 

RoodeHaan camping restaurant-web

Lunch

Lunchen bij Roodehaan eten & drinken kan net zo uitgebreid als u het wilt. Naast de lunchkaart heeft Roodehaan een verrukkelijk lunchmenu voor slechts € 10,95  Bekijk onze kaart>>

Diner

Ook bij het diner staat biologisch genieten centraal. Karin kookt een dagelijks wisselend driegangen keuzemenu voor € 19,95 waarbij u altijd kunt kiezen tussen vlees, vis, vegetarisch of veganistisch. Naast het driegangenkeuzemenu, dat dagelijks wisselt is er ook een menukaart met standaardgerechten, pannenkoeken en frituur.

Bekijk onze kaart>>

Kindermenu

Voor de kinderen is er een gezond driegangen keuzemenu, biologische pannenkoeken en voor wie wat vetters wil; de frieten en de snacks. Tussen de gangen door kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin of zwemmen in het Reitdiep.

 

Gedicht Martijn Neggers Roodehaan

Puur Noord Nederland

Op de kaart van Roodehaan staan veel biologisch kwaliteitsproducten. Alle vis is MSC gecertificeerd en het vlees is van duurzame kwaliteit. De producten komen van Puur Noord Nederland, dit staat voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en is biologisch. Alle informatie over Puur Noord Nederland vindt u hier

 

puur-noord-nederland

Zitplaatsen

Binnen zijn er 35 zitplaatsen, als het wat warmer wordt heeft Roodehaan een knus overdekt terras met ongeveer 40 zitplaatsen en bij mooi weer is er een sfeervol buitenterras met 54 terrasstoelen.

Feestje?

Wilt u lunchen, barbecueën, heeft u een familiefeest, een congres, een verjaardagsfeest, een kinderparty? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen tegen zeer acceptabele tarieven en in een bijzondere sfeer. 

Overkapping 3 

Cadeaubon

Een verrukkelijk cadeau geven? De Roodehaan cadeaubon!
U bepaalt zelf de waarde.

 U kunt bij ons met PIN betalen

pinnen

Openingstijden 2018

Maart & april: donderdag t/m zondag 

Mei t/m augustus: woensdag t/m zondag

September: donderdag t/m zondag

Oktober: gesloten

November t/m februari: elke 2de en 4de zaterdag:

Roodehaan live in Feerwerd

Adres: Roodehaansterweg 9 9963TC Warfhuizen 0595-571598

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Reserveer een tafel