Zaterdag 30 september laatste seizoensdag met het Lorrèn trio en de saladbbq!

Op zaterdag 30 september is er de traditionele eindeseizoens saladbbq met prachtige live muziek van het Lorrèn trio, volgens Blokhuis en Beelen, het talent van het jaar 2015.

Lorren roodehaan web

Lorrèn, geboren in Israël, draait al vele jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Na twee succesvolle jaren met haar band The Jetts besluit Lorrèn solo verder te gaan. Die stap leidde tot optredens in de North Sea Jazz Club en de Sugar Factory en mocht ze Giel Beelen en Leo Blokhuis tot haar fans rekenen.
Ze deelde het podium met onder andere Al Di Meola, Ruben Hein, Giovanca, Sabrina Starke en vele anderen.

Na het succes van haar eerste singles ‘The Game of Love’ - ‘Struggle’, en de cd “Shade of Blue” gaat Lorrèn met haar Land of Possibilities live tour op intieme en mooie locaties door heel Nederland optreden. 'Land of Possibilities' schreef en produceerde ze zelf. Haar muziek kan het best omschreven worden als een mix van Selah Sue, Melody Gardot, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald.

Het Lorrèn trio bestaat uit Lorrèn Rettich - zang Sander de Bie - toetsen Cord Heijneking - bas

om vast te genieten

Aanvang concert 20.00 uur, de entree is gratis.
Saladbbq vanaf 17.30 kosten15,- p/p

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Reserveer een tafel