Welkom!

Er even helemaal tussenuit

Kan een locatie rustiek en zinderend tegelijkertijd zijn? Volgens de bezoekers van Roodehaan wel. Op slechts 17 kilometer afstand van de stad Groningen, ligt Roodehaan eten & drinken aan het prachtige Reitdiep.

Op deze locatie kunt u niet alleen lekker eten en drinken, maar ook kamperen en genieten van geweldige concerten. Roodehaan bewijst dat natuur en cultuur prima te combineren zijn.

Eten & drinken

Roodehaan eten & drinken is een gemoedelijk restaurant waar u puur en biologisch kunt eten voor een onwijs lage prijs. Karin kookt met veel liefde en smaak een wisselend driegangen keuzemenu, waarbij u altijd kunt kiezen tussen vlees,vis of vegetarisch. Voor de jonge gasten zijn er gezonde kindermenu's.

Mens, dier & milieu

Roodehaan heeft veel aandacht voor u als gast, maar ook voor mens, dier en milieu. Bij Roodehaan geniet u van verse producten van Puur Noord Nederland. Zij staan voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en al hun producten zijn biologisch. Uzelf verwennen was niet eerder zo altruïstisch!

Hier vindt u alle informatie over openingstijden, producten, menu´s, diner- en lunchmogelijkheden. Om online een tafel te reserveren klikt u hier.

Concerten

In de maanden juli en augustus organiseert Roodehaan elke zaterdag een live-concert met (on)gekend muzikaal talent uit binnen- en buitenland.

In de maanden mei en juni zijn er de Little Red Roostersessions, elke donderdag vanaf 11 mei twee acts. Elke act speelt naast eigen repertoire, het lied Little Red Rooster. De mooiste/beste wint 500 euro!

Kamperen in de natuur, vlakbij de stad Groningen

Wilt u meer dan alleen lekker eten en drinken? Camping Roodehaan is sfeervol en rustig, gelegen aan schitterend vis-, vaar- en zwemwater. Het heeft de atmosfeer en de schoonheid van het Groningse platteland, en ligt toch slechts 17 kilometer van de bruisende en gezellige stad Groningen. Gelegen aan het meanderende Reitdiep..

U kunt in een haast serene omgeving kamperen maar ook een stacaravan of luxe blokhut huren, de stacaravans staan op de mooiste plekken van de camping aan het Reitdiep. Online reserveren kan hier en meer informatie over de camping leest u hier