Bord op schoot concerten 2014/2015

Dit jaar brengt Roodehaan alweer de vierde editie van de bord op schoot concerten met prachtige muziek van (on)gekende talenten!

Elke tweede en vierde zaterdag en zondag van november/december/januari en februari zijn er de bord op schoot concerten, ook deze editie kent weer nieuwe hoogtepunten!

Aanvang zaterdag: 20.30, keuken open vanaf 17.31
Aanvang zondag: 15.00, keuken open vanaf 17.31
Toegang: alleen concert € 10, - Diner: (hoofdgerecht en dessert) € 15, -

Björn van der Doelen / Jeroen Kant

bjorn-van-der-doelen-roodehaan

Wouterus Jacobus Antonius (Björn) van der Doelen (Goirle, 24 augustus 1976) is een Nederlands voormalig profvoetballer en singer-songwriter.

Van der Doelen kwam tijdens zijn voetballoopbaan uit voor PSV, Standard Luik, FC Twente en NEC. Nadat hij zijn profcarrière beëindigde ging hij zich focussen op muziek en werd hij frontman van de groep Allez Soldaat.

Al tijdens zijn voetbalcarrière was Van der Doelen actief als zanger en schrijver van liedjes. Na afloop van het voetbalavontuur besloot hij om zich hier meer op te gaan richten.

Zijn eerste single was "Bende mal" kwam in 2006 uit. Het liedje was geschreven naar aanleiding van een opmerking van zijn moeder op haar verjaardag. In juni 2007 kwam de cd-single "Nijmegen" uit, een hommage aan deze stad en aan de voetbalclub NEC.

In 2010 bracht Van der Doelen met zijn band Allez Soldaat bij continental records zijn volwaardig Brabantstalige album D'n duvel die slaapt nooit uit en werd Allez Soldaat datzelfde jaar verkozen tot beste dialectact.
In 2011 werd het lied "Heul gevecht" (wat te horen is op het in 2012 uitgebrachte album "als de wolven janken") verkozen tot Brabants Moiste lied van dat jaar.

In 2014 heeft Van der Doelen samen met Karin Bruers en Henk van Straten met de voorstelling "Geniet er maar van" een theatertour gedaan.

Jeroen Kant Roodehaan

Jeroen Kant (1982) woont in een oud, vervallen, houten huisje in een Brabants gehucht. Omgeven door het groen, de rust en de stilte schrijft hij er prachtige Nederlandstalige liedjes en gedichten vol liefde, humor en zelfspot.

De pers sprak van "een onmiskenbaar groot talent". Er werden lijnen getrokken met Dimitri van Toren, Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot, maar bovenal is Jeroen gewoon zichzelf.

Zonder een blad voor de mond te nemen loodst hij zijn publiek al predikend, zingend, lallend en dichtend door zijn charmant brakke wereld. Het is tragisch, komisch en poëtisch. IJzersterk, messcherp, bezield, eigenzinnig en volkomen origineel.

In 2009 bracht hij zijn eerste studioalbum "'t Komt wel goed" uit. In 2011 verscheen zijn tweede album "Goud of op je bek gaan". Ook won hij dat jaar de publieksprijs van "De Grote Prijs Van Nederland" in Paradiso, Amsterdam. In 2012 speelde hij 11 dagen lang zeer succesvol zijn eenmansvoorstelling in zijn zelfgebouwde theater/saloon op Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch.

In 2013 richtte hij samen met bevriende liedschrijver Mathijs Leeuwis een onafhankelijke label op. Jeroen's derde studioalbum "De Lafaard Kapitein" is de eerste release van hun "Bastaard Platen". Het album ontving alom lovende kritieken. Hetzelfde jaar was hij een zomer lang te zien in het TV-programma "De Beste Singer Songwriter Van Nederland".

Hij speelde onder andere op Concert at Sea, De Wereld Draait Buiten en voor het tweede jaar op rij op Theaterfestival Boulevard.

Zaterdag 24- en zondag 25 januari zullen Bjorn van der Doelen en Jeroen Kant twee optredens verzorgen in de serie "bordopschoot" concerten op Roodehaan.

Aanvang zaterdag: 20.30, keuken open vanaf 17.31
Aanvang zondag: 15.00, keuken open vanaf 17.31
Toegang: alleen concert € 10, - Diner: (hoofdgerecht en dessert) € 15, -

Wilt u dineren zonder concert?, vanzelfsprekend kan dat op beide dagen.
Wilt u het concert bezoeken zonder diner? Natuurlijk kan dat ook!

Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch: 0595-571598 of via: https://www.roodehaan.com/reserveer-een-tafel 

Mooi clipje van Bjorn v/d Doelen

Heel mooi clipje van Jeroen Kant

Binnenkort bekend

Binnenkort meer info

Tiny Legs Tim (BE)

Tiny Legs tim Roodehaan web