giuliamillanta 09

Zaterdag 1 oktober is de afsluiting van het seizoen met de traditionele saladbarbecue (15 euro p/p) en met een live optreden van Giulia Millanta uit Austin, Texas.

De Italiaanse schoonheid werd geboren in het monumentale Florence maar heeft bijna haar hele leven door de hele wereld gezworven om vanuit haar gezonde nieuwsgierigheid inspiratie op te doen voor liedjes die ze als zangeres wilde schrijven.
Ze speelt gitaar en ukelele en ze zingt in het Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

Op 9 september kwam haar haar vijfde solo plaat “Moonbeam Parade” uit met 13 zelfgeschreven nummers. Het album is gelanceerd onder haar eigen platenlabel “Ugley Cat Music” Giulia produceerde het album samen met haar vriend George Reiff.
Als sessiemuzikanten spelen de beste muzikanten uit Austin mee, waaronder: Charlie Sexton (Bob Dylan), Howe Gelb (Giant Sand), Glenn Fukunaga (The Dixie Chicks), Gabriel Rhodes (Willie Nelson), Dony Wynn (Robert Palmer) en David Pulkingham (Patty Griffin)
De releaseparty staat gepland op 21 oktober in Strange Brew (Austin, Texas)

Het is niet verwonderlijk dat de vakpers graag vergelijkingen maakt tussen deze muziek van Giulia Millanta en het gekende werk van vrouwelijke singer-songwriters als Joni Mitchell, Ani DiFranco en Suzanne Vega.

Om vast te luisteren, kijken en genieten

Aanvang 21.00 uur, toegang gratis, vanaf 19.00 is er een consumptieopslag van 50 eurocent per drankje.

Reserveren kan alleen voor de saladbarbecue, daarna is het vrije inloop.

Reserveren kan telefonisch 0595-571598, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via reserveer een tafel